Lucian Romașcanu: Să dai jos acest Guvern, ai nevoie într-adevăr de UDMR

Sursă foto: Captură PSNews

Senatorul PSD Lucian Romaşcanu a declarat marți că pentru a da jos acest Guvern, în urma asumării răspunderii în Parlament pe pachetul de măsuri fiscale, ai nevoie, într-adevăr, de UDMR. „Nu cred că vor semna această moțiune, vor negocia, sunt foarte buni negociatori”, a mai spus Romaşcanu.

„Opoziția, așa cum se mișcă acum, nu are niciun fel de tracțiune în ceea ce privește oamenii, pentru că numai să spui nu, nu, nu, obosește și cel mai activ opozant din fața televizorului. Pentru a strânge numerele necesare pentru a da jos acest Guvern, ai nevoie, într-adevăr, de UDMR. UDMR a fost în guvern, sunt oameni extrem de profesioniști, înțeleg delicata situație pe care o traversăm acum, și nu cred că vor semna această moțiune”, a spus Lucian Romașcanu în emisiunea „Proiect de Țară: România” de la Prima News.

„Vor negocia, sunt foarte buni negociatori. Discursul lui Kelemen Hunor face parte din manualele de negociere politică”, a adăugat Romașcanu, potrivit news.ro.

Întrebat despre semnarea moțiunii de către AUR, Lucian Romașcanu a afirmat că acest vot va fi respins. „Noi suntem undeva spre 60% împreună cu PNL. Din punctul meu de vedere, emoția nu este legată de pierderea unui mandat guvernamental al partidului, pentru că am mai fost în opoziție; problema este ceea ce se întâmplă cu țara”, a subliniat el.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL