MAI: Numărul accidentelor grave din perioada 1-3 mai, cu aproximativ 52% mai mic decât anul trecut

accident 2 Mai
Sursa foto: Viaţa Dobrogei

Numărul accidentelor grave produse în perioada 1-3 mai a fost cu circa 52% mai mic decât în perioada similară a anului trecut, arată datele prezentate, sâmbătă, de reprezentanţii Ministeruluin Afacerilor Interne (MAI). De asemenea, au scăzut numărul infracţiunilor comise cu violenţă, cu 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi al tâlhăriilor, cu 41%.

Reprezentanţii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au prezentat, sâmbătă, rezultate din perioada 1-3 mai, când peste 25.000 de poliţişti, jandarmi, poliţişti de frontieră, pompieri şi efective de la alte structuri au fost zilnic la datorie.

”Sistemul preventiv de ordine şi siguranţă publică, precum şi mobilizarea suplimentară a efectivelor MAI, şi-au dovedit eficienţa: în toată această perioadă nu au fost înregistrate evenimente deosebite”, a transmis MAI.

Potrivit sursei citate, infracţiunile comise cu violenţă au fost cu 13% mai puţine faţă de perioada similară a anului trecut, iar tâlhăriile, cu 41% mai puţine. Şi numărul accidentelor rutiere grave a scăzut, acestea fiind cu aproximativ cu 52% mai puţine.

De asemenea, în ceea ce priveşte numărul persoanelro decedate în accidente rutiere s-a înregistrat o scădere de aproximativ 43%.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL