Maia Sandu le-a mulțumit persoanelor implicate în organizarea Summitului CPE: Voi ați făcut ca Europa să se simtă acasă

Maia Sandu (INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN)
Sursa foto: INQUAM PHOTOS / GEORGE CĂLIN

Președintele Maia Sandu le-a mulțumit persoanelor implicate în organizarea Summitului Comunității Politice Europene (CPE), desfășurat la Bulboaca.

„La 1 iunie, am scris istorie împreună – R. Moldova a fost centrul Europei. Acest lucru nu s-a întâmplat pur și simplu, ci datorită oamenilor harnici și dedicați; unii s-au văzut mai mult, alții mai puțin, dar toți au muncit mult pentru a face posibil acest eveniment”, a spus șeful statului, conform deschide.md.

Președintele a subliniat că toți oaspeții au spus la unison că summitul CPE în R. Moldova a fost un succes, care se datorează tuturor ceățenilor.

„Mulțumesc fiecăruia dintre voi: diplomați, ofițeri de securitate, drumari, muncitori, agenți de circulație, polițiști, carabinieri, însoțitori de tren, conductori, medici, bucătari, jurnaliști, fotografi, traducători, florari, soldați, contabili, ospătari, responsabili de curățenie și salubritate, tehnicieni, șoferi, artiști, videografi, regizori, comunicatori, funcționari publici, toți cei care au asigurat ordinea și securitatea, locuitorii comunei Bulboaca, echipa Castelului Mimi și mulți alții! Voi sunteți echipa alături de care am făcut imposibilul posibil. Și am reușit”, a subliniat șefa statului.

În mesajul său, Maia Sandu a mai adăugat: „Voi ați făcut ca Europa să se simtă la ea acasă. Cu voi și cu oameni ca voi Moldova sigur va ajunge în Uniunea Europeană. Vă mulțumesc!”

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL