Marcel Ciolacu: „În 2024, nu vor fi măriri de taxe și va exista o stabilitate politică”

marcel-ciolacu
Sursa foto: INQUAM / Octav Ganea

Premierul României, Marcel Ciolacu, a subliniat că, pentru anul 2024, există două lucruri foarte clare pe care le-a stabilit în coaliție. „Avem o datorie, în primul rând, față de dumneavoastră, de efortul pe care l-ați făcut, nu numai în 2023, dar și în 2022.”

„Nu putem să ne clasăm și să facem față unei concurențe, vorbim de produse sau de servicii, dacă nu știm să ne promovăm noi înșine, înainte de toate.”, a spus premierul Marcel Ciolacu, la un forum pentru dezvoltarea României.

„A venit noua lege a pensiilor generale, am finalizat cu pensiile speciale. Totuși, trebuie să fim corecți cu românii. Nimeni, și niciun Parlament și niciun Guvern, nu poate să vină cu măsuri retroactive, ci poate să creeze o perspectivă. Am spus-o și o să repet în continuare. În anul 2024, din punctul meu de vedere, sunt două lucruri foarte clare: nu vor fi măriri de taxe și va exista o stabilitate politică. Pentru că de această dată avem, indiferent de discuții din interiorul coaliției, avem o datorie, în primul și în primul rând față de dvs. De efortul pe care l-ați făcut nu numai în anul în curs, în anul 2023, a fost un efort și în anul 2022.”, a mai spus prim-ministrul Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: