Marcel Ciolacu: Lugojul este unul dintre oraşele care depăşesc Guvernul României, în direcţie greşită

Sursă foto: X

Premierul Marcel Ciolacu, care a participat, sâmbătă, la Lugoj, la lansarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale, a subliniat că Lugojul a stagnat în lipsa unui plan administrativ. El s-a referit şi la conducerile guvernelor din ultimii 10 ani şi a afirmat că în această perioadă au fost schimbaţi 10 prim-miniştri. ”În 10 ani am fost conduşi cu ură. La fiecare rând de alegeri, România trebuia să vorbească, o parte dintre români, despre o altă parte de români, cât de hoţi şi nenorociţi sunt unii”, a arătat el. Ciolacu a criticat, în discursul său, USR, despre care a afirmat că este un partid de ”ipocriţi” şi ”mincinoşi”.

”A început domnul Simonis să ne spună că foarte multe investiţii, sub această guvernare, au fost dirijate către Timiş, către Timişoara. Mai puţin în Lugoj. De ce? Asta nu înseamnă că Lugojul e un oraş înapoiat. Nu. Lugojul a stagnat. Lugojul nu s-a dezvoltat. În Lugoj nu a existat o viziune şi un plan administrativ. În Lugoj nu s-a avut cu cine să se stea de vorbă. Autorităţile locale sunt baza dezvoltării unei ţări, a unei societăţi, a unui judeţ, a unui oraş, a unui municipu. Neavând cu cine discuta, nici la nivel de consiliu judeţean, nici la nivelul municipiului, normal că lucrurile nu au mers în direcţia corectă. Nu m-am uitat pe sondajele dumneavoastră să văd direcţia în care s-a îndreptat Lugojul în ultima perioadă, dar sunt ferm convins că sunteţi unul dintre oraşele care depăşiţi Guvernul României, în direcţie greşită”, a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, la Lugoj.

Premierul a vorbit şi despre datoria de a avea stabilitate politică şi de a construi servicii publice.

”În 10 ani am fost conduşi astfel încât să schimbăm 10 prim-miniştri. În 10 ani am fost conduşi cu ură. La fiecare rând de alegeri, România trebuia să vorbească, o parte dintre români, despre o altă parte de români, cât de hoţi şi nenorociţi sunt unii, cât de roşii sau de galbeni sunt alţii. Eu nu am intrat în politică, la fel ca şi dumneavoastră, să avem duşmani. Noi am intrat în politică să construim, noi am intrat în politică să încercăm să îi readucem pe copii, pe nepoţii noştri, pe fraţii noştri, înapoi în România. Datoria noastră este de a avea o stabilitate politică, datoria noastră este de a construi servicii publice, alături de autorităţile locale. Pentru că niciun guvern nu poate pune un plan naţional în aplicare fără autorităţile locale”, a declarat Marcel Ciolacu.

De asemenea, Marcel Ciolacu a lansat un atac faţă de USR, despre care a spus că este ”partidul penalilor”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: