Marcel Ciolacu, noi declarații: ,,Îmi pare rău! Medicul Cîrstoiu a devenit un mic Bin Laden în două săptămâni”

Sursa foto: George Călin

Marcel Ciolacu a declarat la Guvern că îi pare rău pentru medicul Cătălin Cîrstoiu care a devenit un ,,mic Bin Laden” în ultimele două săptămâni și spune că a ales-o pe Gabriela Firea pentru că a preferat să câștige primăria Capitalei, potrivit surselor Gândul.ro. 

Îmi pare rău. A devenit un mic Bin Laden în două săptămâni, deși nu a omorât pe nimeni. ….am ajuns împreună la concluzia că e dușmanul numărul 1 al poporului român, un medic de excepție. Nu a omorât pe nimeni. În politică nu lucrez cu percepții și ăsta e un adevăr.

Marcel Ciolacu spune că a preferat această decizie de a merge separat pentru că era o luptă în doi, între Nicușor și Piedone, între timp lucrurile s-au schimbat.

Gabi Firea va câștiga. Am și eu strategiile mele, nu trebuie să vi le spun dumneavoastră chiar de la început, cu asta mă ocup. Domna Firea este determinată să câștige. Am preferat să câștig primăria generală. În loc să fiu eu spectactor. a spus Ciolacu.

Marcel Ciolacu mai spune că Gabriela Firea nu a avut nicio vină în cazul azilele groazei.

În politică nu lucrez cu percepții, ăsta e un adevăr. Aduceți-vă aminte cu azilele groazei când dna Firea era vinovată și după șase luni s-a aflat adevărul. Ce vină a avut doamna Firea, a fost implicată cu ceva? Se întâmplă se ai pe cineva în zona ta. Ce vină a avut? Ciocanul nu lovește de două ori în același loc. E o regulă de bază. Câte torpile să avem și noi, a mai spus Ciolacu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL