Marcel Ciolacu o susține pe Maia Sandu pentru un nou mandat. Ce spune despre interdicția lui George Simion

maia sandu marcel ciolacu
foto: captura video

Premierul român și-a declarat susținerea pentru Maia Sandu la prezidențialele din acest din țara vecină. Ciolacu: Decizia de a-i interzice accesul lui George Simion, una întemeiată.

Marcel Ciolacu o consideră pe Maia Sandu singura soluție pentru țara vecină, pentru ca R.Moldova să-și continue traseul european, în special în contextul războiului din Ucraina.

Marcel Ciolacu o susține pe Maia Sandu pentru un nou mandat

Premierul a precizat și că R.Moldova se confruntă cu un război hibrid, acesta fiind unul dintre cele mai mari atacuri îndreptate împotriva unui stat independent.

”Sunt două state europene în acest moment în război. Este Ucraina într-un război armat şi Republica Moldova într-un război hibrid. Este cel mai mare atac asupra unui stat independent, tot ceea ce privește social media, informaţie, televiziuni.

Eu, Marcel Ciolacu, o susţin pe doamna preşedinte Maia Sandu în octombrie pentru un nou mandat. Este singura soluţie ca R.Moldova să aibă în continuare un traseu european.

Dacă se face sau nu unirea dintre România şi R.Moldova, primul stat care trebuie să arate acest lucru este Republica Moldova. Așa se pornește unirea.

Există o relație instituțională de respect și o susținere din partea statului român, şi nu numai a statului român, şi a Statelor Unite ale Americii, şi a Germaniei, și a Franței, ca R.Moldova să depășească acest moment dificil.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL