Marian Godină, criticat dur după ce a comentat piesa ”Macarena”

Marian Godină
Sursa foto: Facebook - Marian Godină

Polițistul Godină a fost aspru criticat de cei care îi citesc postările, după ultimul comentariu pe marginea piesei ”Macarena”, lansată de cântăreața Erika Isac.

Polițistul Marian Godină, a comentat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, piesa „Macarena”, lansată de cântăreața Erika Isac. Această melodie a stârnit controverse pe internet, nu numai prin limbajul dur și obscen, dar și datorită problemelor din societate pe care le expune.

Godină a afirmat că textul se adresează mai degrabă unei categorii vulnerabile de femei, care, „din păcate, sunt foarte multe”. „Versurile o fi ele bune, dar nu pentru toată lumea, nu pentru toate femeile și nici pentru toți bărbații. Mai degrabă sunt niște versuri împotriva bombardierilor și pentru femeile care, din păcate, au avut parte de ei”, afirmând că se așteaptă la un val de „hate” pentru opinia sa.

”Mie versurile mi se par puerile și mi se mai pare că se adresează unei categorii de femei vulnerabile, iar din câte am observat, din păcate sunt foarte multe în postura asta. Zic asta după ce am văzut atât de multe distribuiri și comentarii de apreciere la adresa piesei, unele venite de la femei în toată firea. Asta mă face să realizez că pentru unele femei, piesa asta chiar reprezintă un mesaj puternic, în care ele se regăsesc. Cu toate astea, o altă piesă, dintre ale aceleiași artiste, are niște versuri care spun așa: „A făcut mama o tupeistă, cui nu-i place să mă pupe la …” Desigur că se referă la vagin, nu la pistă sau alt cuvânt care rimează cu tupeistă”, a scris Marian Godină pe Facebook.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL