Mihai Chirica: Continuăm proiectul cu finanţare europeană de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare

Sursa: X

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, anunţă, marţi, continuarea lucrărilor de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare, investiţie de peste 40 de milioane de lei.

”Continuăm proiectul cu finanţare europeană de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare. În valoare totală actualizată de 40.108.596,52 lei (circa 9 milioane de euro), proiectul presupune termoizolarea anvelopei, eficientizarea sistemului actual de producere a energiei pentru încălzire / răcire, înlocuirea instalaţiei de distribuţie între punctul termic şi tronsonul B şi a distribuţiei principale din subsol şi a coloanelor, modernizarea sistemului de acţionare şi ghidaj al lifturilor, realizarea de rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi, înlocuirea corpurilor de iluminat cu lămpi cu led, repararea trotuarelor etc”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Chirica.

Priimarul din Iaşi precizează că sunt investiţii foarte utile în cadrul programului general de modernizare a sistemului de sănătate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: