Mihai Tudose: Cătălin Cîrstoiu nu a ameninţat cu retragerea candidaturii

Mihai Tudose, sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Coordonatorul campaniei PSD pentru alegerile europarlamentare şi europarlamentar din partea PSD, Mihai Tudose, a negat că medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD şi PNL la Primăria Capitalei, ar fi ameninţat că se va retrage din cursa electorală pe motiv că nu este mulţumit de felul în care cele două partide îl susţin în campania electorală. Potrivit lui Tudose, Cîrstou creşte 2-3 procente pe săptămână pentru că electoratul a înţeles strategia PSD şi PNL.

Întrebat dacă medicul Cătălin Cîrstoiu ar fi ameninţat cu retragerea din cursa electorală, Mihai Tudose a negat acest lucru.

”Noi dezminţim chestia asta de vreo patru zile. Am rugat pe toată lumea să ne indicaţi şi nouă sursa, de unde aţi auzit aşa ceva. Nu e nici cel mai mic adevăr în aşa ceva”, a declarat Mihai Tudose, marţi seară, la Antena 3.

Întrebat, de asemenea, dacă a existat o discuţie în care Cîrstoriu şi-a arătat nemulţumirea privind modul în care cele două partide îi susţin campania electorală, Tudose a negat din nou.

”Nu, nici aşa ceva. Am fost la toate întâlnirile cu conducerea. Domnul Cîrstoiu pare că e foarte mulţumit de ceea ce i se întâmplă din punct de vedere a celor două partide. Aţi văzut şi punctul de vedere al PSD şi al PNL (…) Deja creşte 2-3 procente pe săptămână. Lumea a aşteptat, a înţeles ce fac cele două partide. Intenţia de vot la Bucureşti, însumat pentru cele două partide depăşea 55 la sută. Acum nu se întâmplă altceva decât acest transfer de la cele două partide către acest cabinet independent. Este adevărat că pesediştii au vrut un candidat PSD, iar peneliştii un candidat PNL, dar acum au înţeles că avem un candidat independent susţinut de cele două partide, care nu e nici PNL, nici PSD, dar este o soluţie bună pentru Bucureşti”, a mai spus Tudose.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL