Ministrul Muncii, întrevedere online cu omologul din R.Moldova. Despre ce au discutat

Simona Bucura
Sursa foto: Simona Bucura-Oprescu

Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, anunţă că a avut o întâlnire online cu omologul din Republica Moldova cu care a discutat despre colaborare în domeniul muncii şi protecţiei sociale, dar şi despre sprijin în vederea aderării la Uniunea Europeană.

Simona Bucura Oprescu anunţă pe Facebook că a avut o primă întrevedere bilaterală, în format online, cu ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale din Republica Moldova, Alexei Buzu.

„L-am asigurat pe omologul din Republica Moldova de întreaga mea deschidere în ceea ce priveşte sprijinul în vederea aderării la Uniunea Europeană, inclusiv prin schimb de experienţă şi bune practici”, a transmis Ministrul Muncii.

Simona Bucura Oprescu a mai precizat că a convenit cu ministrul Alexei Buzu ca Inspecţia Muncii din România să continue să ofere training pentru inspectorii de muncă din Republica Moldova

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL