MRU, atac la PSD

Prim-vicepreședintele PDL, Mihai Răzvan Ungureanu, atacă Partidul Social Democrat despre care spune că ”refuză pragmatic șansa la normalitate”.

”Liderii PSD suferă de inconsecvență logică. Într-o ordine aleatoare, câteva din declarațiile ireale, incredibile și revelatoare ale liderilor socialismului din România:

Victor Ponta se aruncă la poalele Marelui Zid Chinezesc și cu ochii în lacrimi în timp ce strângea la piept ”Mica carte roșie” a lui Mao Zedong își declamă iubirea pentru frații doctrinari chinezi. În același timp, Vestul se pregătea de summitul NATO din Țara Galilor.

Față în față cu cea de-a treia suspendare a Președintelui Traian Băsescu, Ilie Sârbu declară senin presei că ceea ce au de câștigat cetățenii din această suspendare este ”nimic. Aici nu e vorba de cetățeni, e vorba de ambiția domnului Băsescu.”

În 2012, Dan Șova declară senin că nu a existat nici un masacru a evreilor la Iași și că mareșalul Antonescu a avut grijă ca populația evreiască să se simtă bine pe teritoriul românesc. Documentele istorice arată că au murit 13.266 de oameni și 3.500 au fost trimiși pe front.

În urmă cu câteva zile, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada scria pe Facebook: ” Ce plăcere să-i execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali.”

Și din nou Victor Ponta în 2009: „Sistemul lor de furt şi fraudare a funcţionat mai bine decât al nostru”.

În concluzie, nu pot spune decât că ni se refuză programatic șansa la normalitate, șansa de a duce o viață normală. Totul se transformă într-un circ pentru că Victor Ponta și a-i lui nu ar putea duce o viață echilibrată, liniștită și civilizată. Au nevoie să mânjească totul în jurul lor pentru a se ascunde cameleonic într-o mare de mizerie. De aici și acuzațiile mizerabile pe care le-au inventat despre Klaus Iohannis. Nazist, case, copii și alte grozăvii de speriat electoratul la ceas de seară. Hoțul strigă hoții”, a scris MRU pe Facebook.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL