„Ne-a spus că actul sexual a fost autorizat de Dumnezeu”. Victimele violate de Gregorian Bivolaru fac noi dezvăluiri

Sursă foto: Inquam Photos

Două femei, victime ale lui Gregorian Bivolaru, au povestit pentru presa franceză calvarul la care au fost supuse de fondatorul MISA. Femeile, care erau minore la vremea respectivă, erau manipulate și constrânse la diverse practici sexuale, apoi traficate și obligate să își doneze veniturile către MISA.

Gregorian Bivolaru a fost arestat luna trecută în Franța. Este acuzat de viol, abuz contra persoanelor vulnerabile și sechestrare. În urma acțiunii la care au participat 175 de polițiști, au fost eliberate 26 de femei. Agnes Arabela Marques le-a povestit reporterilor francezi că l-a cunoscut pe Gregorian Bivolaru în 1999. Avea 15 ani și a ajuns la București mânată de curiozitate – voia să învețe yoga dragostei. A devenit, rapid, victima lui Bivolaru. Fata a fost obligată să întrețină relații sexuale cu el sub pretextul inițierii spirituale.

„Ni s-a spus că actul sexual a fost o consacrare, că a fost autorizat de Dumnezeu”, a povestit ea. Apoi, când avea 16 ani, a fost înscrisă la un concurs de frumusețe pe plajă unde fetele defilau nud și dansau lasciv în fața a mii adepți.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL