Netflix grupează conţinutul personal într-o nouă secţiune

foto: unsplash.com
foto: unsplash.com

Netflix lansează secţiunea My Netflix, unde sunt aduse la un loc filmele şi serialele pe care utilizatorii le urmăresc sau vor să le urmărească.

Aplicaţia Netflix pentru iOS are o nouă secţiune, numită My Netflix. Aceasta se doreşte a fi un loc dedicat conţinutului personal, unde vor putea fi găsite creaţiile faţă de care utilizatorul şi-a exprimat, într-o formă sau alta, interesul, informează news.ro.

În secţiunea My Netflix vor putea fi găsite filmele şi serialele începute dar neterminate, conţinutul descărcat, titlurile adăugate pe lista personală, seriale şi filme la care a fost urmărit trailer-ul, notificări şi altele.

Ideea companiei este să creeze un loc de unde utilizatorul să poată continua rapid vizionarea conţinutului care-i place, în loc să rătăcească printre rândurile infinite ale ecranului principal cu conţinut care se repetă.

Noua secţiune ia locul Download-urilor şi va fi disponibilă în toate ţările în care funcţionează serviciul de streaming. Secţiunea Home rămâne dedicată descoperirii conţinutului nou, când cel din My Netflix nu este suficient.

My Netflix va ajunge şi în aplicaţia de Android, undeva la începutul lunii august, anunţă compania americană.

 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: