Nicolae Ciucă, despre Ilie Bolojan: Avem relații de respect, colaborare, ne-am consultat

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus despre Ilie Bolojan că a făcut performanţă cu filiala din Bihor a partidului, dar a fost ironic atunci când a fost întrebat dacă ar fi putut realiza un proiect mare cu USR: „Un proiect mai mare care să plece de la 8% … nu îmi dă la aritmetică”.

„A făcut performanță în administrația locală. Apreciez foarte mult activitatea profesională, politică a domniei sale. Filiala PNL Bihor a obținut cele mai bune rezultate la alegerile locale. Un proiect mai mare care să plece de la 8% … nu îmi dă la aritmetică. Când se vor fi terminat aceste speculații, domnia sa va spune care au fost relațiile între mine și dumnealui: respect, colaborare, ne-am consultat”, a declarat Ciucă la Realitatea TV.

Președinta USR, Elena Lasconi, a declarat marți, 17 septembrie, la B1TV, că şi-ar fi dorit o alianţă preelectorală cu un PNL care să fie condus de Ilie Bolojan, nu de Nicolae Ciucă.

Candidatul PNL la preşedinţia României nu a dorit să comenteze speculaţiile privitoare la o posibilă funcţie de premier pe care ar prelua-o Klaus Iohannis, după alegeri.

„Am avut un parteneriat foarte bun cu președintele țării. Nu cred că trebuie să discutăm despre astfel de scenarii, să vedem ce rezultat avem după alegeri”, a spus Ciucă.

Liderul PNL nu a exclus să mai fie luată în calcul o rotativă după alegeri, precizând însă că îşi doreşte o construcţie de dreapta.

„Să vedem rezultatul. Mi-aș dori o construcție de dreapta. Dacă românii vor decide, atunci vom avea o guvernare fără să mai fie nevoie de rocadă”, a adăugat liderul PNL.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: