Nicuşor Dan o întoarce ca la Bucureşti: Nu am promis niciodată apă caldă în campania electorală

Campanie Nicușor Dan
Campanie Nicușor Dan. Sursa foto: USR plus

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, declară că nu a promis niciodată în campania electorală din 2020 că a doua zi după ce va deveni primar bucureştenii vor avea apă caldă şi a precizat că a explicat şi atunci că problema termoficării este una complicată, care se rezolvă doar schimbând conducte.

Nicuşor Dan a fost întrebat joi, la B1 TV, dacă regretă promisiunea că a doua zi după ce va deveni primar general al Capitalei bucureştenii vor avea apă caldă.

“Nu am făcut niciodată această promisiune. Dimpotrivă, în toate, că am fost în zeci de emisiuni în campania electorală, am spus că problema termoficării este una complicată care se rezolvă în timp, schimbând conducte. Noi am schimbat în trei ani conducte cât au schimbat alţi primari în 30 de ani”, a declarat Nicuşor Dan.

USR-PLUS, formaţiune care l-a susţinut pe Nicuşor Dan, a avut în campania electorală pentru alegerile locale din 2020 afişe cu mesajul ”Imaginează-ţi ziua de luni 28. A câştigat Nicuşor Dan. Vei putea face duş”, alegerile având loc în 27 septembrie.

Un alt afiş avea mesajul ”Vă promitem apă caldă. Nici nouă nu ne vine să credem că e nevoie să promitem aşa ceva”.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL