Cum a fost primit de critici „Now and Then”, ultimul cântec The Beatles

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Criticii au fost în general pozitivi cu privire la „Now And Then”, ultimul cântec al formaţiei The Beatles, la care Paul McCartney şi Ringo Starr au lucrat în ultimele luni, care a pornit de la o casetă demo înregistrată de regretatul coleg de trupă John Lennon şi realizată cu ajutorul inteligenţei artiiciale. În ultimele 18 ore, cântecul a fost ascultat de 4,4 milioane de ori pe YouTube. The Guardian i-a acordat patru stele din cinci şi a numit-o „un tribut emoţionant adus legăturii membrilor trupei”. Muzicianul britanic Liam Gallagher a descris melodia „înduioşătoare”.

„Now n Then este absolut incredibilă, biblică, celestă, absolut incredibilă, sfâşietoare şi înduioşătoare în acelaşi timp”, a fost verdictul muzicianului britanic Liam Gallagher. „Trăiască The Beatles!”.

Melodia la care Paul McCartney şi Ringo Starr au lucrat în ultimele luni, care a pornit de la o casetă demo înregistrată de regretatul coleg de trupă John Lennon, a fost ascultată de 4,4 milioane de ori pe YouTube.

Intitulat „Now And Then”, proiectul a fost finalizat cu ajutorul AI – care a ajutat la extragerea vocii lui Lennon de pe înregistrarea demo – şi este descris de trupă ca fiind „ultimul” cântec în care apar Fab Four.

Atât McCartney, cât şi Starr au prezentat luni de zile viitorul proiect şi au distribuit la 1 noiembrie un film care a documentat istoria din spatele melodiei şi cum a luat naştere. Acesta a fost lansat la nivel mondial joi – comercializat ca un material cu două feţe, împreună cu single-ul de debut din 1962 „Love Me Do”.

Liam Gallagher i-a răspuns pe X unui fan care şi-a amintit cât de emoţionant trebuie să fi fost procesul pentru membrii supravieţuitori. „Foarte trist, dar frumos în acelaşi timp”, a răspuns Gallagher. „Aceasta este viaţa, cred că este confuz de încântătoare în acelaşi timp”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL