O autospecială SMURD s-a răsturnat în Capitală, după ce a fost lovită de un autoturism

Sursa: captură Facebook

O autospecială SMURD care transporta un pacient la spital s-a răsturnat, duminică după amiază, după ce a fost implicată într-un accident rutier , fiind lovită de un autoturism. Pacientul, un paramedic aflat în ambulanţă alături de acesta dar şi un copil aflat în autoturism au fost duşi la spital.

În jurul orei 17:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecţia Şos Panduri/Calea 13 Septembrie, în care au fost implicate un autovehicul şi o ambulanţă SMURD.

Ambulanţa SMURD, care transporta un pacient cu probleme la un braţ, se îndrepta către Spitalul Universitar dinspre strada Tudor Vladimirescu şi a fost lovită de un autoturism. Potrivit autorităţilor, ambulanta circula cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune.

În urma impactului autospeciala s-a răsturnat pe o parte. Oficialii ISU Bucureşti-Ilfov au declarat pentru News.ro că pacientul şi un paramedic aflată alături de acesta au fost răniţi, fiind duşi la spital.

De asemenea, un copil aflat în autoturism a a fost rănit, fiind dus la Spitalul Grigore Alexandrescu împreună cu mama lui.

Conducătorii a fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.
Au fost aplicate restricţii pe Şoseaua Panduri dinspre Calea 13 Septembrie către Str. Dr. Rainer şi benzile 1 şi 2 pe Calea 13 Septembrie către Şos. Progresului.
În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a  cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului de circulaţie.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL