O citaţie a lui Donald Trump privind un documentar al NBC despre Stormy Daniels a fost blocată

Donald Trump
Sursă foto: X

O citaţie a lui Donald Trump către NBCUniversal, parte a grupului Comcast, pentru materiale legate de un documentar recent despre starul porno Stormy Daniels, a fost blocată vineri de judecătorul care conduce procesul penal al fostului preşedinte al SUA din 15 aprilie, transmite Reuters.

Judecătorul Juan Merchan a spus că afirmaţia lui Trump conform căreia Daniels şi NBC au conspirat pentru a lansa filmul în apropierea procesului, pentru a-i face rău, nu este susţinută.

”Citaţia sa şi cerinţele din aceasta reprezintă însăşi definiţia unei expediţii de pescuit”, a scris judecătorul într-un ordin judecătoresc.

Nici avocaţii lui Trump, nici NBCUniversial nu au răspuns imediat solicitărilor de comentarii. Trump este acuzat că a muşamalizat plata de 130.000 de dolari a fostului său avocat Michael Cohen către Daniels pentru tăcerea ei înainte de alegerile prezidenţiale din 2016 cu privire la o întâlnire sexuală pe care spune că a avut-o cu Trump în 2006. Candidatul republican la preşedinţia din 2024 a pledat nevinovat pentru 34 de acuzaţii de falsificare a documentelor de afaceri şi neagă orice astfel de întâlnire cu Daniels, al cărui nume real este Stephanie Clifford.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: