Oficial: OTE vinde Telekom România Mobile

Telekom Romania
Sursa foto: Internet

Hellenic Telecommunications Organization S.A. (OTE SA) a anunțat autoritatea de capital din Grecia asupra intenției sale de a vinde Telekom România, purtând deja negocieri cu un cunoscut om de afaceri.

„Hellenic Telecommunications Organization S.A. („OTE S.A.” sau „Compania”), ca răspuns la solicitarea Comisiei Elene a Pieței de Capital, anunță următoarele cu privire la potențiala cedare a filialei sale 100% Telekom Romania Mobile (TKRM):

1) În ultimii ani, OTE s-a străduit în mod constant să îmbunătățească performanța TKRM în timp ce a explorat opțiuni strategice, pentru a-și asigura creșterea pe termen lung.

În acest context, OTE a purtat negocieri cu Quantum Projects Group, controlat de domnul Adrian Tomșa, proprietarul majorului grup media românesc Clever Media, cu privire la interesul acestuia din urmă de a achiziţiona TKRM. Părțile au semnat un Memorandum de Înțelegere, pentru a facilita acest proces și s-au depus spre aprobare la autoritățile române competente.

2) În conformitate cu toată legislația și reglementările aplicabile, OTE va face toate anunțurile necesare comunității de investitori, dacă și atunci când este cazul”, se arată în informarea companiei elene.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL