Oseminte umane scoase la iveală la amenajarea unui teren de sport. Câinii le-au răvășit

Sursa: Alin Ion

Un caz șocant a avut loc în comuna Brănești, din județul Gorj. Oseminte umane au ieșit la iveală, când un excavator a decopertat o suprafață de teren aflată în curtea școlii primare din satul Pârâu, pentru amenajarea unui teren sintetic de sport.

Mai grav este că nimeni nu a venit să ridice osemintele timp de mai multe săptămâni, după cum spun localnicii, iar câinii au luat chiar oase și le-au dus în alte locuri.

Oamenii spun că acolo a fost un cimitir, dar că lucrătorii care au excavat nu știau acest lucru și nici nu i-a interesat de oasele umane pe care le-a scos la suprafață.

„De aproximativ o lună de zile osemintele, scoase cu utilajul primăriei, stau împrăștiate pe suprafața terenului, prin curtea scolii și chiar pe marginea drumului județean, fiind luate de câinii cetățenilor. Aceste lucruri sunt trecute neobservate de primar și de angajați pentru a nu fi pus într-o poziție proastă înainte de alegeri. Sperăm să se sesizeze și organele competente să ia măsuri în acest caz“, a spus un localnic din comuna Brănești.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL