Penthouse în Vaslui, amenajat în uscătorul unui bloc. La ce preț se închiriază

Sursa: Wikipedia

Un om de afaceri din Vaslui a transformat uscătorul comun al unui bloc din oraș în penthouse, pe care îl închiriază acum în regim hotelier cu 700 lei/noapte. Vecinii sunt revoltați de situație și au reclamat-o la primărie, care acum îi anchetează tot pe ei.

Locatarii unui bloc din Vaslui au reclamat la Primărie că un om de afaceri a amenajat un penthouse în uscătorul imobilului, iar acum închiriază spațiul în regim hotelier, cu 700 de lei pe noapte.

Apartamentul de lux nu are autorizație de incendiu, dar, paradoxal, tot vecinii reclamanți sunt acum anchetați de municipalitatea din Vaslui.

„Am făcut o grămadă de sesizări la primărie, nu s-a întâmplat nimic. Dar, în schimb, s-au autosesizat și vin să ne verifice pe noi dacă am făcut modificări la bloc. Deci, ei (n.r. angajații primăriei) nici măcar nu s-au obosit să ne dea un răspuns, dar împotriva noastră se autosesizează. Spuneți dumneavoastră, nu sunt ipocriți?”, spune unul dintre locatari.

Reprezentanții ISU Vaslui au precizat că beneficiarul apartamentului de lux „nu a depus documentație pentru obținerea autorizației de securitate la incendiu”.

La rândul său, Primăria Vaslui a confirmat că ceea ce trebuia să fie un spațiu comun pentru toți locatarii blocului a fost transformat în penthouse: „Sub rezerva confirmării ulterioare, acolo este un uscător. Cel puțin, din câte îmi aduc eu aminte, s-a emis o autorizație care se referă la un uscător. S-a constituit o comisie care va analiza toată această situație, întrucât locatarii acelui bloc ne-au trimis o adresă cu mai multe nemulțumiri”.

Locatarii susțin că omul de afaceri ar fi investit o avere în uscătorul transformat în penthouse.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL