Poliţiştii au deschis dosar penal în cazul persoanele de la căminul de bătrâni intoxicate cu o soluţie pentru acarieni

Percheziții poliție
Sursa foto: Polițiaromână.ro

Poliţiştii constănţeni au deschis dosar penal în cazul persoanelor de la căminul de bătrâni din Eforie Sud, care s-au simţit rău vineri seara, după ce s-au intoxicat cu o soluţie pentru acarieni.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat că după ce au fost făcute verificări bătrânii s-au putut întoarce în cămin.

„La data de 20 octombrie, în jurul orei 22.40, poliţişti din cadrul Poliţiei Staţiunii Eforie au fost sesizaţi cu privire la fapul că mai multe persoane dintr-un cămin de bătrâni acuză o stare de rău. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat şase persoane, care au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital. S-a procedat la evacuarea celor 38 de persoane aflate în căminul de bătrâni. După efectuarea verificărilor de specialitate, s-a constatat că nu există pericol iminent, astfel că acestea au fost reintroduse în imobil. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, au anunţat reprezentanţii IPJ Constanţa.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, Ana Maria Stoica, a afirmat că la căminul de bătrâni au intervenit două maşini de stingere, un echipaj CBRN, două echipaje de prim-ajutor, trei autospeciale pentru transport victime multiple şi şapte ambulanţe din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL