Ponta îi pune la punct pe orbaniștii din PNL

Victor Ponta
Sursă foto: Facebook/ Victor Ponta

Victor Ponta răspunde atacurilor unor liberali care au criticat numirea lui în funcția de consilier onorific al premierului Marcel Ciolacu.

Ponta îi pune la punct pe orbaniștii din PNL. „Sunt convins ca toți liberalii din România au aplaudat și apreciează că, în perioada în care am fost premier, am luat măsuri economice foarte bune: reducerea TVA, a CAS și a impozitului pe dividende. Tot în perioada în care am fost premier am cumpărat primele avioane F16 și am adus EXXON în proiectul de gaze de la Marea Neagră, întărind Parteneriatul cu SUA, prin Strategia adoptată cu ocazia vizitei mele oficiale la Washington, la invitția vicepreședintelui Biden”, a spus Victor Ponta.

Pe de altă parte, fostul premier Victor Ponta spune că ia faptul că niște liberali „păcălici politici din echipa Ludovic Orban își exprimă public niște frustrări personale față de mine” drept „un compliment”.

„Faptul că există în PNL păcălici politici din echipa Ludovic Orban și oameni care nu au făcut nimic și nu înteleg nimic din politica internatională – este o problema a lor internă. Faptul că acești păcălici își exprimă public niste frustrări personale față de mine consider chiar un compliment!”.

„Este o decizie a premierului Ciolacu, cu care am vorbit de mai multe ori în ultima vreme (…) E un domeniu al relațiilor economice internaționale în care am încercat să performez cât am putut, cât am fost prim-ministru. Am învățat mai multe din zona privată în ultimii ani. Aș fi vrut să fi avut această experiență din zona privată de mai demult”, a declarat Ponta.

Victor Ponta va veni cu expertiză pe zona relațiilor internaționale și îșiexprimă dorința ca România să aibă cât mai multe relații economice cu diverse țări.

Autor

  • Susana Pletea

    Are o experiență de peste 25 de ani în presa românească. Și-a început cariera în radio, a continuat cu presă scrisă (reviste) și acum este parte din echipa PSNews. Bun comunicator, pasionată de cuvântul spus sau scris, are o aplecare spre natura umană și literatură fantastică. Pledează vinovată de curiozitate și entuziasm.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL