Prefectul de Prahova renunţă la funcţie pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean

Sursa: news.ro

Prefectul judeţului Prahova, Virgiliu Nanu, preşedinte al PSD Prahova, a anunţat că a făcut demersurile necesare încetării mandatului său de prefect, pentru a candida la preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova, funcţie pentru care PNL Prahova a anunţat că îl susţine pe Iulian Dumitrescu, acuzat de corupţie şi aflat sub control judiciar. Anunţul liderului PSD Prahova a fost făcut într-o conferinţă de presă în care acesta a avut, pe pupitru, alături de microfoanele televiziunilor, macheta unui bolid Bentley şi a unuia Lamborghini, mărcile de maşini conduse de Iulian Dumitrescu şi de soţia acestuia.

”Deja am făcut demersurile necesare pentru a aplica legea, astfel încât să pot să candidez fără niciun fel de problemă. Deci demersurile sunt făcute, probabil săptămâna viitoare sau în maxim două săptămâni o să înceteze mandatul meu de prefect al judeţului Prahova”, a anunţat, joi, într-o conferinţă de presă, preşedintele PSD Prahova, Virgiliu Nanu.
El a precizat, într-o declaraţie pentru News.ro, că a depus oficial solicitarea de încetare a mandatului său de prefect.
”Candidatura mea şi a primarului Andrei Volosevici a fost validată în Consiliul Politic Naţional, săptămâna trecută”, a mai declarat Virgiliu Nanu.
Conferinţa în care prefectul a anunţat că a făcut demersurile pentru a renunţa la funcţie în favoarea candidaturii pentru şefia Consiliului Judeţean a avut loc la sediul PSD din Ploieşti, iar pe pupitrul de la care a vorbit prefectul se aflau două machete ale unor autoturisme Bentley şi Lamborghini, mărcile maşinilor conduse de Iulian Dumitrescu şi de soţia acestuia.
Întrebat care a fost mesajul pe care a dorit să îl transmită prin folosirea acestei recuzite, Nanu a răspuns scurt: ”Baronul Lamborghini”.
Virgiliu Nanu s-a descris drept ”un om normal”, mărturisind că foloseşte maşini autohtone, un Duster şi un Logan.
El a precizat că, de când Iulian Dumitrescu a fost plasat sub control judiciar, nu a avut nicio discuţie cu acesta.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: