Preşedintele Parlamentului ungar: Europa, ameninţată de un viitor străin de valorile care au însufleţit continentul

László Kövér
Sursa foto: László Kövér

Europa este ameninţată de un viitor străin, un viitor străin de toate valorile care au însufleţit continentul nostru în ultimele două milenii şi care l-au poziţionat în elita lumii, a declarat vineri László Kövér, preşedintele parlamentului ungar, la conferinţa Consiliului European de Cooperare Civică (EuCET), organizată la Budapesta, conform MTI. El a vorbit despre ”atacul” asupra instituţiei familiei şi despre eliminarea prin lege a diferenţelor biologice dintre bărbaţi şi femei în civilizaţia occidentală pe care a descris-o drept ”o mină de teren care poate distruge începând de la baze societăţile occidentale aşa cum le cunoaştem astăzi”, despre migraţia ilegală în direcţia Europei şi despre desfiinţarea securităţii energetice sub pretextul protecţiei climatice, ca ”mijloc de destabilizare economică a statelor europene”.

El a declarat că participanţii la conferinţă s-au reunit pentru a preveni înstrăinarea poporului european de pământul său natal.

“Nu vrem ca omul european să fie deposedat de valorile sale creştine şi de cultura sa naţională, care constituie fundamentele civilizaţiei occidentale; nu vrem ca omul european să devină un apatrid din punct de vedere spiritual şi emoţional”, a spus preşedintele parlamentului.

”Obiectivul nostru comun este ca urmaşii noştri, copiii, nepoţii şi strănepoţii născuţi sau care se vor naşte să nu fie nevoiţi niciodată, indiferent de motiv sau de circumstanţe, să se simtă pe un teritoriu străin în Europa şi în lumea occidentală în sens larg, să nu se simtă străini pe pământul natal”, a adăugat László Kövér, membru FIDESZ.

În opinia politicianului, în lumea occidentală de astăzi, statul, libertatea şi ordinea tuturor naţiunilor, inclusiv statul maghiar, sunt ameninţate de o nouă aspiraţie imperială.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL