Primăria Capitalei cumpără 5 autospeciale cu 750.000 de euro

masina parcare ridicare
foto: Facebook

Compania Municipală Parking anunţă pe SEAP licitaţie în vederea achiziţionării a cinci autospeciale pentru ridicări auto şi transport.

Valoarea totală estimataă este de 3.750.000 lei, adică 750.000 de euro. Ceea ce înseamnă că preţul fiecărei autospeciale ajunge la 150.000 de euro.

În vederea evaluării ofertelor, componenta financiară va reprezenta 80%, iar durata de garanţie acordată produselor va avea o pondere de 20%. Durata de garanţie va trebui să fie de minimum 36 de luni.

Contractul are o durată de trei luni, iar termenul limită pentru primirea ofertelor este 5 octombrie, scrie Agerpres.

De asemenea, Compania Parking intenţionează să achiziţioneze un autoturism plug-in hybrid, cu o valoare estimată de 137.000 de lei. Este vorba despre o licitaţie desfăşurată prin procedura simplificată. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 11 septembrie, iar criteriul de atribuire îl reprezintă preţul cel mai scăzut.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL