Primarul Coliban îl ameninţă pe USR-istul Coliban, şi invers: Vezi că te amendez!

Coliban Brasov
foto: Allen Coliban colaj

Situaţie hilară în Braşov. Primăria condusă de USR-istul Allen Coliban a trimis peste 100 de somaţii unei instituții aflate în subordinea sa.

Cele peste 100 de somaţii trimise de Primăria Municipiului Braşov au ca obiect clădirile degradate din oraş.

Primăria Braşov, prin Direcţia Fiscală, a trimis mai mult de 100 de somaţii către locatarii imobilelor care locuiesc în clădirile unde proprietar este Primăria Braşov, dar care sunt administrate de către compania RIAL, scrie  antena3.ro.

Mai exact, este vorba de 103 clădiri pe care municipiul Brașov le deține fie direct, fie prin intermediul societății RIAL, care gestionează acest tip de patrimoniu al orașului.

Problema acestor imobile este faptul că fațadele sunt degradate și riscă să devină un pericol pentru trecători. Însă din cauza faptului că primăria nu este proprietară în totalitate, ci are calitatea de coproprietar, nu pot fi făcute investiții în reabilitarea edificiilor.

În somații se precizează că, dacă proprietarii nu își îngrijesc clădirile și nu repară fațadele până în 2024, impozitul pentru acestea va fi crescut, cu o taxă de până la 500%.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL