Primarul din Urziceni, exclus din PNL

Sursă foto: news.ro
Sursă foto: news.ro

PNL Ialomița a decis excluderea din partid a primarului din Urziceni, Constantin Sava, în contextul scandalului legat de femeia care a născut pe trotuar în fața spitalului din oraș, aflat în subordinea primăriei.

Preşedintele PNL Ialomiţa, Dragoş Soare, a precizat, pentru News.ro, că decizia luată de filială va fi comunicată conducerii centrale a formaţiunii şi urmează să fie aprobată de către Biroul Permanent Naţional al partidului.

Primarul oraşului Urziceni Constantin Sava a intrat în atenţia publică în urma scandalului izbucnit după ce o femeie a fost nevoită să nască pe trotuar, în faţa spitalului sin localitate.

Primarul a făcut declaraţii referitoare la dizabilitățile dar şi la etnia femeii, motiv pentru care Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat.

Chiar dacă a calificat drept regretabilă situația de la Spitalul din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuarul din fața unității spitalicești, primarul orașului, Constantin Sava, a ținut să aducă în discuție faptul că este vorba de o femeie „cu handicap”, de etnie romă care „nu știe de capul ei”.

Constantin Sava a fost ales primar sub sigla PNL. El a condus filiala Urziceni a liberalilor până anul trecut când a fost schimbat de conducerea partidului.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: