Primele imagini cu Radu Mazăre în libertate. Ce a declarat la ieșirea din Penitenciarul Jilava

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Radu Mazăre, fostul primar al orașului Constanța, a fost eliberat din închisoare, după ce Tribunalul Ilfov i-a admis cererea de eliberare condiționată. Mazăre a ispășit 5 ani din condamnarea de 9 ani și a ieșit luni definitiv din Penitenciarul Jilava.

Fostul Edil al Constanței a declarat la ieșirea din Penitenciarul Rahova: „Vă dau o singură declarație, nu ma mai interesează sub nicio formă viața publică. Nu mă mai întrebați ce a fost, ce va fi, că nu mă mai interesează”.

 

Foto: Inquam Photos / George Călin

 

Tribunalul Ilfov i-a admis luni lui Radu Mazăre o cerere de eliberare condiţionată din Penitenciarul Jilava, unde fostul primar executa o condamnare de 9 ani închisoare, primită în anul 2019 în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri şi plaje din Constanţa şi Mamaia.

Foto: Inquam Photos / George Călin

Iniţial, pe 17 aprilie, Judecătoria Sectorului 4 respinsese cererea lui Mazăre, însă acesta a avut câştig de cauză la Tribunalul Ilfov.

Radu Mazăre a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare, în februarie 2019, în dosarul retrocedărilor fictive din Constanța. El a mai fost condamnat la 5 ani de închisoare, în februarie 2022, în dosarul Polaris.

Foto: Inquam Photos / George Călin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: