METEO Se mai încălzește, dar vin ploile

Sursa foto: pixabay
Sursa foto: Pixabay

Vineri, 10 noiembrie 2023, temperaturile, în special cele nocturne, vor înregistra o creștere față de ziua precedentă în întreaga țara. Administrația Națională de Meteorologie anunță că cerul va fi variabil, potrivit a1.ro.

Maximele termice se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 2 și 14 grade. Cele mai ridicate valori se vor înregistra pe litoral. Izolat, dimineața și noaptea, se va semnala ceață. Valorile termice, în special cele nocturne, vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă. Temporar, cerul va fi noros, cu probabilitate mai mare de ploaie pe parcursul nopții, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 17-18 grade, iar cea minimă de 6-8 grade. Vor fi înnorări și ploi spre seară în sud-vest, iar noaptea în vest, nord, centru și pe arii restrânse în restul teritoriului.  Va fi vorba, în special, de averse, iar pe alocuri se vor acumula cantități de apă mai însemnate. Pe crestele montane sunt așteptate precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va înregistra intensificări în Banat, Moldova, estul Munteniei, Dobrogea și parțial în Transilvania, cu viteze între 45 și 65 km/h,

La munte vor fi rafale de peste 80-90 km/h, la altitudini mari.

 

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: