Protest ACL la Guvern. Probleme la film?

Încă de ieri, reprezentanții ACL au transmis cu mare fast pe toate rețelele de socializare că joi, ora 10.00 a.m. va avea loc un eveniment. Ce-i drept, nimeni nu a înțeles prea bine ce se organizează, de ce și mai ales cum, având în vedere alăturarea celor două informații : ora 10:00 a.m./ film. 

Astfel, ACL-iștii, strânși într-un număr de aproximativ 200 de persoane până la această oră  (conform informațiilor oferite de către Jandarmeria Română), protestează în fața Guvernului. De fapt, oamenii strânși în fața Guvernului urmăresc clipuri cu promisiuni ale lui Victor Ponta pe care nu le-a transpus încă în realitate.

Printre lideri marcanti ai ACL care se regăsesc la acest protest îi găsim pe Klaus Iohannis, Vasile Blaga, dar și foști membrii PNL, actualmente PDL, mai exact Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman și Vlad Moisescu.

chiliman bun

După cum PSnews.ro a transmis încă de ieri în cadrul articolului „De ce mânâncă liberalii popcorn la matineu în timp ce băieții mari merg seara la film”,  orice proiecție, indiferend de cât este de întunecat ar fi afară, trebuie făcută în lipsa unei surse puternice de lumină, astfel riști să nu te poți uita la film, exact cum pățește Vasile Blaga ( foto).

 

blaga poza buna

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: