PSD Timiș: Alfred Simonis va fi unul dintre candidații interni pentru Primăria Timișoara și Consiliul Județean

Facebook-PSD

Preşedintele nou ales al PSD Timiş, Alfred Simonis, a declarat, sâmbătă, că în această calitate va fi unul dintre candidaţii pentru fotoliul de primar al municipiului Timişoara, dar şi la Consiliul Judeţean (CJ) Timiş, la alegerile din 2024.

„Sunt preşedintele PSD Timiş şi evident că sunt unul dintre candidaţii care vor candida atât la Primăria Municipiului Timişoara, cât şi la CJ Timiş. Dacă măsurătorile vor arăta că o (altă) personalitate are şanse mai mari decât mine să fie primar sau preşedinte al CJ Timiş, vom face o analiză clară în privinţa candidatului care merge. În acest moment, mă număr printre cei care se vor înscrie în competiţia internă atât pentru Primăria Municipiului Timişoara, cât şi pentru Consiliul Judeţean Timiş”, a explicat Alfred Simonis.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a subliniat, în context, că este obligatoriu pentru social-democraţii timişeni „să repete istoria din 2016”, când au câştigat alegerile.

„Am simţit azi spiritul pe care noi l-am avut în 2016, când am reuşit să câştigăm alegerile locale şi parlamentare. Dar, atunci a fost victoria PSD împotriva dreptei unite. Nu exista USR la localele din 2016. Am simţit azi acelaşi spirit din 2016, ceea ce mă face optimist ca în 2024 să putem câştiga alegerile. Este datoria noastră. Şi eu şi noul preşedinte al PSD Timiş, Alfred Simonis, avem anumite responsabilităţi în statul român în acest moment. Nu pe măsura rezultatelor pe care le-a avut PSD Timiş în 2020. Aceasta înseamnă o datorie pe care PSD Timiş trebuie să o aibă, iar această datorie înseamnă rezultate. Obligatoriu pentru noi în 2024 este să repetăm istoria din 2016 şi anume să câştigăm alegerile locale, iar căpitan de echipă în judeţul Timiş, ca de fiecare dată, este preşedintele filialei. Cap de echipă în 2024 este Alfred Simonis. Sunt convins că va face o treabă extraordinară”, a afirmat Sorin Grindeanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: