Pucheanu, despre alegerile prezidențiale: „E și Geoană o opțiune, dar nu e musai. Ciolacu ar fi, cu siguranță, prima”

Sursa foto: Facebook

Vicepreședintele PSD, Ionuț Pucheanu, a declarat marți, la Jurnalul de Seară de la Digi24, că 95% nu vor fi alegeri comasate, din varii motive. El a explicat că cele mai importante alegeri sunt cele prezidențiale, acolo unde, pentru maximizarea totală a efortului electoral, fiecare partid încearcă să-și impună candidatul unic.

De asemenea, a mai adăugat că „Mircea Geoană e o opțiune în momentul de față, dar că nu e musai el” și că dacă PSD va merge cu un candidat propriu, cu siguranță, prima opțiune este Marcel Ciolacu.

„95% nu vor fi alegeri comasate din varii motive. Fiecare partid încearcă să-și maximizeze potențialul rezultat și negocierile se duc într-o formulă mult mai amplă, neînsemnând doar o simplă comasare, ci eventuale colaborări pe primăriile pe care nu le avem nici noi, cei de la PSD, nici cei PNL. Cele mai importante alegeri sunt cele prezidențiale, acolo unde, pentru maximizarea totală a efortului electoral, fiecare partid încearcă să-și impună candidatul unic. Cred că de aici a venit marea problemă, niciunul dintre partide nefiind dispus în a renunța la această pretenție”, a explicat Ionuț Pucheanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL