R. Bogdan: Sunt specialist în polemică. Singurul de la PSD care ar putea să îmi țină piept este Mihai Tudose

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook

Rareș Bogdan a vorbit duminică seara, la Digi24, despre discuțiile din coaliție cu privire la majorarea pensiilor. Europarlamentarul PNL a spus că acestea trebuiau mărite cu 13,8%, cât este inflația pe anul trecut, iar în plus peste această sumă să crească în funcție de posibilități.

„Noi vrem să mărim pensiile românilor, dar în același timp nu suntem de acord să punem taxe în plus pe mediul de afaceri privat”, a spus prim-vicepreședintele PNL.

„Am văzut declarația premierului de acum, ulterior am văzut declarația ministrului Muncii, care vorbeau de o creștere de 40%. Inițial am crezut că nu auzim bine, pentru că acest 40% l-am auzit în mandatul domnei Olguța Vasilescu și în mandatul doamnei Dăncilă”, a spus Rareș Bogdan. El a ținut să precizeze că este „specialist în polemică”.

„Dacă ar fi să intru în polemică, credeți-mă că singurul de la PSD cu care aș putea să zic că ar putea să îmi țină piept la jumătate din cât pot eu este Mihai Tudose. Pe restul îi bag sub masă instant”, a spus liberalul, care a adăugat că PNL a cerut o discuție în coaliție despre sursa banilor care ar trebui să asigure creșterea pensiilor cu 40%, „pentru a lămuri această sarabandă a declarațiilor”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL