Rafila: Centrele de arși din Timișoara, Târgu Mureș și „Grigore Alexandrescu” din București – finalizate în 2025

RAFILA DECLARATII
Sursa foto: captură video

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunţat, luni, că, în anul 2025, Centrele de arşi din Timişoara, Târgu Mureş şi „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti vor fi finalizate.

„În sfârşit, am pornit proiectele abandonate din anul 2014. La Timişoara, proiectul este avansat, se construieşte, a început construcţia şi la Spitalul ‘ Grigore Alexandrescu’, cel de-al doilea centru de arşi, şi sperăm ca, până la sfârşitul acestui an, să înceapă efectiv lucrările şi la Târgu Mureş. Practic, în aceşti doi ani de mandat, am repornit proiecte care păreau abandonate şi lucrurile se desfăşoară în mod evident – cele trei noi centre de arşi vor fi gata în anul 2025”, a declarat Rafila, care a participat la un eveniment dedicat luptei împotriva accidentului vascular cerebral găzduit de Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila”.

Întrebat despre numărul de paturi necesar pentru mari arşi în România, ministrul Sănătăţii a indicat că, la finalizarea celor trei proiecte, se va ajunge la 50 – 60 de paturi.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL