Reacția lui Cătălin Cîrstoiu după ce a fost retras din cursa pentru Primărie: Am crezut că e posibil

Sursa foto: George Călin

Cătălin Cîrstoiu, fostul candidat comun al PSD și PNL, răspunde pe Facebook, după ce liderii coaliției și-au anunțat și felicitat propriii candidați. 

Medicul afirmă că „a muncit pentru un proiect matur de administrare a capitalei” și că a vrut să pună la dispoziția oamenilor „calitățile manageriale” pe care le are. Dar a fost supus unor „atacuri” care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical.

Am crezut că este posibil să mă implic din exteriorul politicii și să încerc să schimb lucrurile. Am fost supus unor atacuri care au ca miză multiplele probleme nerezolvate ale sistemului medical, din care fac și eu parte.

Cîrstoiu afirmă că este „momentul pentru o discuție aprofundată despre aceste probleme”.

Despre cursa pentru Primăria Capitalei, Cîrstoiu transmite că nu s-a retras pentru că un medic nu abandonează niciodată.

Nu am luat decizia de face un pas înapoi pentru că un medic nu abandonează niciodată. În fond, decizia politică trebuie să revină liderilor politici. Ei au puterea de a face ceva sau nu pentru București.

Directorul Spitalului Universitar întărește că nu este incompatibil și explică faptul că pacienții aleg unde să se trateze.

Mi-aș dori ca toți politicienii care sunt acuzați de presă să explice public, dacă sunt vinovați sau nu, așa cum am făcut eu. Eu afirm încă o dată: nu sunt incompatibil. Pacienții își aleg unde se tratează. Nu eu. Am o carieră în spate, am mii de oameni făcuți bine. Tratați.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL