Războiul zăpezii în București: Trotuarele sunt pline de gheață, dar primarii sunt preocupați să se amendeze între ei

Sursă foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov

S-a declanșat un război al zăpezii în București. Primarii s-au sancționat între ei pentru că nu au curățat Capitala de zăpadă și gheață. Chiar și așa, amenzile n-au făcut ca derdelușul de pe trotuare să dispară, iar cei „șifonați” au rămas bucureștenii care au fost nevoiți să dea testul echilibrului.

Trotuarele din Capitală transformate în patinoare nu au fost o provocare doar pentru pietoni, ci și pentru primari.

Primăria Capitalei a anunțat într-o postare pe Facebook că a sacționat cu 5.000 de lei firmele de salubritate din Sectoarele 3 și 4 pentru că nu au curățat cum trebuie zăpada și gheața din centrul Capitalei.

Amendă pentru amendă – pe acest principiu a mers primarul Sectorului 4, care i-a întors sancțiunea lui Nicușor Dan. 4.000 de lei a fost amenda pe care au dat-o Primăriei Capitalei polițiștii din Sectorul 4. Din același motiv, doar că pentru aleile din Parcul Carol și Parcul Tineretului.

„Este inadminsibil ca după atâtea zile de când ninsoarea s-a oprit, PMB să continue să trateze cu dispreț cetățenii Bucureștiului. Nicușor Dan să respecte legea și să dispună măsuri de urgență”, a declarat Daniel Băluță.

În tot acest timp, bucureștenii mai curajoși s-au aventurat pe derdeluș. Alții însă au mers cu frică pe stradă. Iar asta a generat și o avalanșă de nemulțumiri.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL