România înaintează pe drumul aderării la OCDE

Foto: admin.ch

Într-un mesaj transmis pe platforma Facebook, președintele Agenției Române pentru Investiții și Comerț Exterior, Rareș Burlacu, a evidențiat importanța săptămânii precedente pentru România în contextul procesului de aderare la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE).

„Acest proces este crucial, având în vedere că membrii OCDE contribuie cu peste 90% din volumul investițiilor străine directe la nivel global”, a subliniat Rareș Burlacu.

Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior este o componentă esențială a acestui efort de aderare, având responsabilitatea organizării unei misiuni de evaluare peer review a Punctului Național de Contact (PNC) al României în ceea ce privește conduita responsabilă în afaceri.

Această misiune a implicat membri guvernamentali ai PNC, reprezentanți ai mediului de afaceri, societății civile și mediului academic, precum și experți din cadrul OECD Watch, o organizație afiliată OCDE care reunește reprezentanții societății civile din statele membre.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL