Un drum național s-a prăbușit în Alba din cauza ploilor torențiale

Sursă foto: Facebook / Vasile Morariu

Un segment de 100 de metri al drumului național DN 74A Abrud-Boncești s-a surpat din cauza ploilor abundente din ultimele ore, în localitatea Cărpiniș, județul Alba. În restul țării, se circulă bine, cu excepția intrării în Capitală al A1, unde e aglomerație.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, din cauza precipitațiilor din ultimele ore, pe DN 74A Abrud-Boncești, în localitatea Cărpiniș, județul Alba, carosabilul s-a surpat pe o porțiune de aproximativ 100 de metri, pe sensul de mers către Abrud. Traficul rutier se desfășoară alternativ, pe celălalt sens, dirijat prin semafoare, fiind restricționat autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mare de 7,5 t.

La nivel național, se circulă pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună, fără evenimente rutiere în desfășurare.

Pe șoselele principale, respectiv autostrada A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Brașov, DN 1 Ploiești-Brașov și DN 7 Pitești-Sibiu, se circulă preponderent pe un carosabil umed, cu vizibilitate bună și valori de trafic normale.

Este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, începând din localitatea Ciorogârla, jud. Ilfov. În aceleași condiții se circulă și pe Centura București, pe raza localităților Domnești și Bragadiru.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL