Scandal între Simion și Becali. Au început să se jignească reciproc!

sursa; facebook

Relația dintre George Simion și Gigi Becali a început să scârțâie după dezvăluirile patronului FCSB privind planul Hrebenciuc. Pentru că această dezvăluire l-a pus pe liderul AUR într-o situație jenantă, de lider fără șanse să intre în turul 2, George Simion a avut o ieșire deplasată la adresa lui Gigi Becali.

Astfel, președintele AUR l-a numit pe patronul FCSB o iscoadă ”perfectă”, sugerând în acest fel că l-ar fi acceptat cu bună știință pe Gigi Becali în preajma sa. „Nea Gigi mi-a zis tot, cum a vorbit cu Hrebenciuc. Nea Gigi este iscoada perfectă, din punctul meu de vedere, pentru a capta niște informații de la adversarii noștri politici”, a afirmat Simion, la Digi24.

Declarația lui Simion l-a înfuriat pe Gigi Becali. În acest sens, patronul FCSB a declarat că așteaptă ca Simion să vină cu o serie de lămuriri privind afirmațiile pe care le-a făcut la adresa sa.

Cred că nu știe ce înseamnă iscoadă. Va trebui să dea o explicație, probabil că l-a luat gura pe dinainte. L-am sunat azi, nu mi-a răspuns. El trebuie să se gândească bine ce vorbește despre mine, că eu nu sunt ca ceilalți membri AUR” a spus Becali la Realitatea Plus.

Acesta s-a arătat deranjat de insinuarea că George Simion l-ar fi pus pe lista AUR la parlamentare. Gigi Becali a precizat că i-a făcut un dar de nuntă lui Simion și s-a oferit să candideze, nu că a fost pus pe listă de cineva.

Amintim faptul că, patronul FCSB a dezvăluit recent faptul că împreună cu strategul PSD Viorel Hrebenciuc au discutat să-l ajute pe George Simion să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Această înțelegere ar fi urmat să fie susținută și de PSD, având în vedere că singura șansă a lui Marcel Ciolacu să câștige funcția de președinte al României este o finală cu George Simion.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: