Scandal uriaș în PSD Timiș. Stenograme – Alfred Simonis: „Eu semnez, eu propun candidat pe cine vreau”

Alfred Simonis
Sursă foto: Facebook / Alfred Simonis

Scandal monstru în PSD Timiș. Organizația PSD Dumbrăvița e pe punctul să sară în aer din cauza șefului PSD Timiș, Alfred Simonis. Mai exact: Alfred Simonis vrea să își impună propriul candidat la Primăria Dumbrăvița, candidat cu care conducerea organizației nu e de acord. Alina Sperlea, favorita lui Simonis, e o afeceristă din domeniul imobiliar. Nucleul dur al organizației, format din Victor Malac, un greu PSD și fost primar al localității Dumbrăvița, și senatorul Adrian Cionca, se opun! Mai mult, pentru a boicota planurile lui Simonis, pesediștii din Dumbrăvița au anunțat că vor susține candidatul PNL!

În prezent, Primăria Dumbrăvița, cea mai bogată comună din Timiș, e condusă de USR, prin edilul Horia Bugarin. Lupta e una cu mize uriașe, în speță pe domeniul imobiliar, acolo unde se investește masiv, Dumbrăvița devenind un fel de paradis imobiliar local

Șeful PSD Timiș, Alfred Simonis, a fost înregistrat înjurând conducerea organizației locale, în discuții avute cu Alina Sperlea.

„Da, mă, asta e mort, ce mai contează. Tu pierzi din energii, în loc să te duci să discuți cu oamenii, tu te certi cu Cionca, ăsta, care e un retard. Un retard. Nu îi mai băga în seamă, nu îți mai consuma energia cu niște prostii, că oricum e clar că nu putem să ne împăcăm cu ei. Dacă Malac înțelege oferta mea, e OK, dacă nu, să se ducă în mă-sa, îi dizolv și la revedere! Pierzi energiile cu proști, spune next! Nu mai contează ce spun Malac și Cionca, eu am primit ofertă de la PSD, am acceptat și la revedere. E o chestiune de timp până când. Ai declarația mea de acum două zile că nu mai e Malac și ești tu. Poate nu înțelegi cum funcționează. Eu semnez candidaturile. Nu scrie nicăieri că președintele de localitate pune candidat. Eu semnez candidat, eu propun candidat pe cine vreau din partea PSD. Nu are niciun rol organizația locală în povestea asta. Alina, eu obosesc. Ți-am zis de o mie de ori ce vreau să fac acolo. Nu mă întreba în fiecare zi același lucru de patru ori că nu mai duc. Dă-i în p.. mea să aleagă ei ce vor acolo, ți-am spus ce fac eu, nu ce fac ei”.

Citiți AICI articolul complet.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: