Burduja, despre candidatura la Capitală: Când mi-am asumat președinția filialei, mi-am asumat și această bătălie

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, invitat la emisiunea “Puterea Știrilor” de la PS News a explicat de ce și-a asumat această bătălie. De asemenea, liberalul a confirmat că înainte de întâlnirea membrilor coaliției, de la ora 18:00, vor exista dialoguri și se vor analiza rezultatele sondajelor făcute de cele două partide.

“Sunt ferm convins că ai mei colegi din Partidul Național Liberal împreună cu cei din Partidul Social Democrat, vor cântări toate aceste argumente, date sociologice, datele din sondaje, și vor lua cea mai bună decizie pentru bucureșteni”, a subliniat Sebastian Burduja.

Sunt convins că va veni un suflu nou la Capitală

“Din punct de vedere politic, este o poziție importantă, probabil cea mai grea din toată administrația publică românească și este și o miză economică, pentru că e principalul motor pentru România și am văzut ce a însemnat griparea acestui motor în ultimii 4 ani. Și chiar mai bine de atât. Sunt convins că va veni un suflu nou la Capitală. Eu mi-am prezentat asumarea acestei bătălii, e normal s-o fac. Sunt președintele filialei București, a Partidului Național Liberal. Am o pregătire în dezvoltare urbană la Banca Mondială, 4 ani la Washington și sunt pasionat de modul în care putem să dezvoltăm un oraș. Dincolo de asta, sunt ferm convins că ai mei colegi din Partidul Național Liberal, împreună cu cei din Partidul Social Democrat, vor cântări toate aceste argumente date sociologice, datele din sondaje și vor lua cea mai bună decizie pentru bucureșteni”, a spus Sebastian Burduja la “Puterea Știrilor”.

Despre ședința care va avea loc în Coaliție, Burduja a declarat:

“Urmează, sigur, e o conversație, un dialog înainte de ședința Coaliției. Nu pot să vă dau agenda discuției (…). Nu pot să vă dau în acest moment asta (n.r. rezultatele sondajelor făcute de cele două partide) . Nu am văzut aceste cifre, dar sunt convins că in cel mai scurt timp, ele vor fi disponibile.

Per capital, raportat la puterea de cumpărare, bucureștenii sunt peste multe capitale europene

“Când mi-am asumat președinția filialei București, mi-am asumat și această bătălie. Aș fi un ipocrit să stau pe margine să mă uit cum orașul în care m-am născut, pe care-l iubesc, în care trăiesc se face pur și simplu praf și doar din vină administrației Primăriei Generale, administrației Nicușor Dan. De ce spun asta? Când ne uităm la economia orașului, bucureștenii trebuie să conștientizeze că per capital, deci tot ce producem, bunuri, servicii în București, raportat la puterea de cumpărare a bucureștenilor, noi suntem peste Roma, Berlin, Amsterdam, Viena și multe alte capitale europene. Știu că nu vă vine să credeți. Sunt datele Eurostat. (…) dar suntem pe ultimul loc la performanța administrației publice”, a mai spus Sebastian Burduja.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL