Sebastian BURDUJA ține Jurnal de CANDIDAT / „Actualul primar general e ca o baterie descărcată la 1-2%”

Sursa foto: Facebook / Sebastian Burduja

Sebastian Burduja ține un „jurnal de candidat”, pe conturile sale din social media. În primul episod, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei se declară „cu motorul turat pentru schimbare”.

Burduja are pasiunea pentru motor încă de la 14 ani. E plăcerea sa să meargă sâmbăta cu motocicleta. A fost și la Biroul Electoral Municipal, la depunerea candidaturii, tot pe motor.

Sunt pasionat de motociclism, dar cred că acum toată lumea știe asta și îmi place foarte mult. Eu nu pot să fiu decât ceea ce sunt. Într-o zi de sâmbătă merg cu motorul. E plăcerea mea și n-o să încerc să pară altfel. N-o să fac ceea ce au făcut atâția alți politicieni, să-i păcălească pe români. Ăsta sunt eu și nu-s perfect departe de asta. De la 16 ani (n.r. are pasiunea pentru motociclete). Stăteam departe de liceu. La Mihai Viteazu am făcut liceul și era singurul mod în care puteam să fiu cât de cât independent, cu un fel de motoretă de capacitate sub 50cm³. De atunci am rămas. În plus, îmi place să mă mișc mai ușor prin oraș, povestește Burduja.

În cursa pentru Primăria Capitalei, ministrul Energiei ridică unele întrebări la care un primar general trebuie să aibă răspunsuri.

Cum facem viața bucureșteanulu mai bun? Cum facem să stea în trafic mai puțin? Cum facem să aibă o parcare cipriza? Cum facem să aibă un parc în care să se poată plimba cu copilaș? Cum facem să aibă o căldură și apă caldă în anul 2024? Cum facem să nu ne mai temem de consumul de droguri în școli, în clădirile de răpănate? Cum facem să arate orașul ăsta ca o mare metropolă europeană? Despre asta e vorba.

Despre contracandidații săi, Burduja afirmă că nu au echipe și nici planuri pentru București. Iar actualul primar este ca „o baterie descărcată”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: