Şefa diplomaţiei române participă joi, la Consiliul Afaceri Externe

Luminiţa Odobescu
Sursă foto: Facebook / Luminița Odobescu

Ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, se va afla joi la Bruxelles, pentru a participa la reuniunea miniştrilor de externe din statele membre ale Uniunii Europene (Consiliul Afaceri Externe).

Potrivit MAE, în marja Consiliului Afaceri Externe, şeful diplomaţiei române va participa la reuniunea informală a miniştrilor afacerilor externe din statele membre UE cu Înaltul Comisar al ONU pentru drepturile omului (OHCHR), Volker Turk, şi la reuniunea informală a miniştrilor afacerilor externe din statele membre UE cu secretarul de stat al Statelor Unite ale Americii, Antony Blinken, în sistem videconferinţă.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: