Senat/Ora Guvernului: Florian Bodog (PSD): Nimeni în lume nu poate spune lucruri negative despre vaccinare

Sursa foto: Florian Bodog
Sursa foto: Florian Bodog

Senatorul PSD Florian Bodog a subliniat, luni, la dezbaterea politică „Ora Guvernului”, că nimeni în lume nu poate spune lucruri negative despre vaccinare şi cu atât mai puţin, de la tribuna Senatului, de unde „nu trebuie tolerat aşa ceva”.

„Nu cred că cineva, astăzi, în lume poate să spună lucruri negative despre vaccinare şi nu ăsta este locul în care trebuie să tolerăm aşa ceva. Cred că, astăzi, când vorbim, Ministerul Sănătăţii îşi face treaba în ceea ce priveşte aplicarea Strategiei naţionale de vaccinare fără a aduce obligativitate”, a spus Bodog, luni, în plenul Senatului.

El a ripostat la aprecierea liderului senatorilor USR, Radu Mihail, care l-a numit pe ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, „rateu de ministru”.

„Am văzut multă frustrare şi multă răutate de la acest microfon din partea unui grup parlamentar (USR – n.r.) care, îl citez pe domnul lider de grup (Radu Mihail – n.r.), a dat două rateuri de miniştri la Ministrul Sănătăţii, care nu a făcut nimic pentru români şi pentru România şi vine să dea lecţii. Ar fi fost mai cinstit să tacă”, a replicat Bodog.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL