Simona Halep a fost audiată la Londra în procesul de dopaj

Facebook
Facebook

Simona Halep a fost audiată miercuri la Tribunalul din Londra în procesul de dopaj, scrie digisport.ro, precizând că audierea va continua şi că un verdict ar urma să fie pronunţat în aproximativ două săptămâni.

Sportiva, alături de avocaţi săi, a încercat să îşi demonstreze nevinovăţia, după ce anul trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

”A fost audiată astăzi, dar va fi audiată şi mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc. Alături de avocaţi, Simona şi-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate. Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat comentatorul sportiv Dragoş Suciu, la Digi Sport Special.

Halep îşi poate prezenta argumentele în aceste zile, după ce audierea sa a fost amânată de trei ori.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: