Soluțiile de la Oradea, aduse la București. Ce propune Sebastian Burduja pentru Bucureștiul viitorului

Candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, îşi prezintă 'Planul pentru Bucureşti', în București, 29 aprilie 2024. Inquam Photos / George Călin

Sebastian Burduja, candidatul PNL pentru Primăria Capitalei, a prezentat luni seara principalele puncte ale Planului pentru București.

„Alți competitori se pregătesc de luni de zile sau sunt primari în funcție și nu au prezentat nimic concret, niciun proiect și nicio viziune”, a declarat acesta.

Alături de candidatul liberal au fost peste 1000 de susținători și echipa de consilieri generali ai Partidului Național Liberal, pe care Burduja o prezintă drept cea mai competentă formulă pentru Bucureștiul Viitorului.

„Soluțiile mele din Planul pentru București sunt clare și testate cu succes în alte locuri care astăzi se află pe harta marilor orașe”, a subliniat Burduja, cu referire la administrațiile locale de succes de la Oradea, Cluj sau Suceava.

Acesta a vorbit despre Bucureștiul sigur: „Vom pune poliția în apropierea școlilor din zonele de risc și vom reabilita clădirile abandonate, transformându-le din focare de criminalitate în spații sigure și revitalizate.”

Bucureștiul conectat: „Tunelul Urban București” (TUB) va conecta nordul Capitalei de sudul acestuia, mutând traficul în subteran pentru a lăsa la suprafață un oraș pentru oameni: zone pietonale, spații verzi, piste de biciclete.”

Bucureștiul civilizat: „Fuziunea ELCEN cu Termoenergetica, modernizarea rețelei de termoficare și utilizarea energiei geotermale ne vor ajuta să reducem la jumătate costurile la întreținere și să asigurăm acces constant la căldură și apă caldă pentru toți bucureștenii.”

Bucureștiul verde: „Extindem spațiile verzi și transformăm Pădurea Băneasa într-o pădure-parc urbană. Și noul Parc Central, prin legarea parcului Izvor de parcul Academiei Române printr-un sistem de pasarele suspendate, creând o oază verde în inima orașului.”

Bucureștiul digital: „Lansăm „Fabrica de Unicorni” – un hub IT pentru start-up-uri în inima Bucureștiului, folosind spațiul Muzeului Leonida.”

Burduja spune că bucureștenii nu mai trebuie să voteze la aceste alegeri răul cel mai mic, având acum alternativa – un om cu un plan, o echipă și rezultate.

Candidatul PNL intră în campania electorală pentru Capitală cu sloganul Schimbăm Bucureștiul!

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: