Sondaj: Alianța PSD-PNL și Rareș Hopincă conduc în cursa pentru Sectorul 2

Sursa foto: Rareș Hopincă

Conform unui sondaj realizat de CURS, 44% dintre votanții din Sectorul 2 ar vota la alegerile locale candidatul PSD-PNL, Rareș Hopincă, pentru Primăria Sectorului 2.

Fostul prefect, Rareș Hopincă, candidat la Primăria Sector 2 din partea PSD-PNL, ar obține 44% din voturi, în timp ce actualul primar, Radu Mihaiu, ar obține 38%, iar candidatul AUR, Andrei Tinu, ar obține 8%.

52% dintre cei intervievaţi s-au declarat nemulţumiţi de starea în care se găseşte cartierul în care locuiesc şi 73% nu cunosc niciun proiect iniţiat de actualul primar Radu Mihaiu în ultimii 4 ani.

CURS sondaj Sector 2
CURS sondaj Sector 2
sondaj curs sector 2
CURS sondaj Sector 2

Conform aceluiaşi sondaj, 47% dintre repodenţi au declarat totodată că ar vota Alianța PSD-PNL pentru Consiliul Local Sector 2, iar 30% votează Alianța Dreapta Unită (USR-PMP-FD). AUR ar obține conform aceloraşi date 8%, iar PUSL 6%.

Sondajul realizat de CURS, în perioada 17-30 aprilie, arată că 58% dintre cetățenii Sectorului 2 sunt nemulțumiți și foarte nemulțumiți de starea cartierului în care locuiesc, în timp ce 73% dintre respondenți nu cunosc niciun proiect inițiat de actualul primar ar Sectorului 2.

Sondajul a fost realizat pe un volum de 1067 de respondenți, populație adultă rezidentă din Sectorul 2, prin culegerea datelor față în față, la domiciliul respondenților și are o marjă de eroare de +/-3%, la un nivel de încredere de 95%.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: