Tănase Stamule (PNL): Geoană ne spune transparent că vrea să ne crească taxele!

Foto: Facebook Tanase Stamule

Liberalul Tănase Stamule a lansat o critică la adresa ideilor economice exprimate recent de Mircea Geoană. Pe pagina sa de Facebook, Stamule a subliniat că Geoană susține impozitarea progresivă.

„Din curiozitate politică am citit o parte din ideile politice ale domnului Mircea Geoană. Am aflat că nu este împotriva impozitării progresive deoarce “cota unică și-ar fi trăit traiul”. Mai spune domnul Geoană că dacă totuși păstrăm cota unică, să ducem totul la 16%, respectiv creșterea impozitului pe venit de 10% la 16%, creșterea impozitului pe dividende de la 8% la 16%, eliminarea facilitaților în IT, construcții, agricultură, creșterea impozitului pe investițiile la bursă,etc. La sfârșitul părerilor despre economie concluzionează totuși că dacă vrem să trăim ca în vest e nevoie de impozitare progresivă fiindcă cei de afară trăiesc mult mai bine fiindcă plătesc taxe mult mai mari.

Acum nu știu cine i-a gândit programul economic domnului Geoana însă e corect totuși să știm ce păreri au candidații atunci când vine vorba despre economie. E foarte interesant mai ales atunci când ne spun transparent că vor să ne crească taxele!”, a spus Tănase Stamule pe pagina sa de Facebook. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: